Suomessa on viime aikoina kohistu raiskauksista, joissa uhrina on ollut suomalainen tyttö ja tekijänä ulkomaalainen mies, maahanmuuttaja. Suomen rajoja vaaditaan suljettavaksi, koska maatamme uhkaa hirveä seksuaalinen väkivalta.

Euroopassakin vaaditaan rajoja kiinni, mutta ihan eri syistä kuin Suomessa. Eurooppalaisessa mediassa ei puhuta raiskauksista eikä seksuaalisesta yli-innokkuudesta, vaan ihan suoraan terrorismista. Ranskassa tapahtui kauheita ja samanlaisia iskuja pelätään tapahtuvan myös maissa. Espanjassa pidätettiin eilen 3 henkilöä epäiltynä nuorten ihmisten värväämisestä isiksen riveihin ja yksi pidätetyistä oli nuori nainen. Ja tämän aamun sanomalehdet kertovat, että Macedonia on aloittanut suoja-aidan rakentamisen Kreikan rajalle.

Euroopan Unioni arvioi, että vuoden 2016 aikana Eurooppaan tulee yli 3 miljoonaa turvapaikanhakijaa. Ja samaan aikaan melkein kaikki Euroopan maat ovat sulkemassa rajojaan, koska eivät yksinkertaisesti voi ottaa vastaan lisää pakolaisia. Jopa Ruotsi on ilmoittanut tarvitsevansa hetken levon ja   tähän asti kaikki avosylin  vastaanottanut  Saksakin suunnittelee rajoituksia, koska väkivaltaiset yhteenotot xenofobisten saksalaisjoukkioiden  ja pakolaisten välillä ovat lisääntyneet huolestuttavasti.

Joskus jokunen vuosi sitten entinen pääministeri lausui kuolemattomasti " ei koske Suomea" ja viittasi silloin talouslamaan, joka ravisteli Eurooppaa. No, saapui se lama Suomeenkin sitten kun se oli jo laantunut Euroopassa. Terrorismistakin voidaan ainakin Suomen median perusteella todeta, että se ei koske meitä. Kuinkahan kauan ...?